hoofdpijnprintjes-zomer

Hoofdpijnprintjes zijn goed voor in de zomer

Waarom juist in de zomer?

In de zomer is de natuur vrolijk en de mensen zijn over het algemeen ook vrolijker. Dat geeft jou alle reden die je nodig hebt om een leuk printje op jouw overhemd te dragen. Op die manier match je gezellig met het weer. Natuurlijk is het zo dat het ook leuk is om op somberdere dagen een overhemd met een printje aan te doen, maar dan is het meer om de mensen op te vrolijken. Dan ben je als het ware iedereens zonnetje. Er zit vanzelfsprekend ook verschil in de printjes die je op zonnige en op sombere dagen dragen kan. Vaak zijn de zonnige overhemden net iets lichter van kleur terwijl de overhemden voor de sombere dagen juist meer donkerdere kleuren bevatten.

Hoe druk mag een printje zijn?

Er zijn nog steeds veel mannen die niet een overhemd met een printje aan te durven trekken. Wat natuurlijk best begrijpelijk is, aangezien het iets meer van een persoonlijke smaak laat zien dan een effen overhemd of een simpel T-shirt. Maar aan de andere kant is het zo veel leuker om naar te kijken een laat een veel vrolijkere indruk achter. Al helemaal als je casual een overhemd draagt, dan is het zeker aan te raden om een overhemd met een printje aan te doen. Dat hoeft ook zeker niet elke dag, maar soms is een beetje verandering gewoon leuk.

Elk printje is goed met de juiste combinatie

Net als met elk ander overhemd is een overhemd met een printje alleen leuk met de juiste combinatie. Als je deze combinatie aan het maken bent moet je wel iets beter opletten op hoe je de combinatie maakt, aangezien er veel meer kleuren zijn om rekening mee te houden. En laten we de vormpjes niet vergeten, als je namelijk een overhemd met streepjes aandoet, dan doe je daar natuurlijk geen gestreepte broek bij aan. Dat zou zorgen voor een te drukke combinatie waardoor één van de twee kledingstukken wegvalt. Daarom is het leuker om iets met een druk printje te combineren met iets dat rustig en effen is. Op die manier kunnen mensen volop genieten van het printje.

Verschillende kleuren printjes

Printjes zijn er in allerlei verschillende soorten, kleuren en formaten. Gelukkig maar, want iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur en dingen die hem goed staan. Daarom is de samenwerking tussen deze drie elementen zo belangrijk. Want zonder het ene, is het ander een stuk minder interessant. Zo zijn grote bloemenprintjes vaak in één kleur in verschillende tonen, terwijl kleine vormpjes vaak in veel verschillende kleuren zijn. Op die manier worden dingen door elkaar gemixt en heb je dus een heel erg variërende garderobe om elke dag uit te kiezen.

Wanneer zijn printjes geschikt?

Eigenlijk zijn overhemden met printjes bijna altijd wel geschikt. Vaak ligt het meer aan het printje en de rest van jouw outfit, dan het daadwerkelijke printje. Zo zijn er printjes met veel kleur en met weinig kleur, een wit overhemd met een streepje is nog steeds een overhemd met een printje. Maar het ene printje is ook uit zichzelf veel drukker dan het andere, hierin moet je zelf in kunnen schatten of dat bij jouw gelegenheid past. Alleen als je het echt niet zeker weet en er niet uit kan komen of wanneer de dresscode iets anders voorschrijft is het handiger om een effen wit overhemd aan te doen.
HemdVoorHem kleding voor iedere man