ETERNA comfortabel

Hoe een overhemd eruit ziet is niet hoe het voelt

Verschillende materialen doen wonderen

Net als met elk ander kledingstuk zijn er nu ook overhemden in verschillende soorten materialen. Dit betekent dat je nu een overhemd kan dragen met hetzelfde comfort als dat je een sweatshirt zou dragen. De nieuwe overhemden in onze collectie, de Desoto overhemden, zijn van een stretchende stof. Dit houdt in dat je alle bewegingsvrijheid hebt die je maar zou willen, terwijl je simpelweg rond kan lopen in een strak-zittend overhemd. Dit geeft dus meerdere verschillende mogelijkheden voor nieuwe outfits en kledingstijlen. Daarnaast kan je ook meerdere activiteiten beoefenen in jouw overhemd. De Desoto overhemden zorgen dus voor een soepeler en stijlvoller leven. Wat eigenlijk alleen maar in jouw voordeel kan werken; je ziet er goed uit en je bent comfortabel gekleed. Niet veel mannen kunnen zoiets in zowel het dagelijkse als het zakelijke leven zeggen.


Materiaal en pasvorm

Dat kledingstukken er in verschillende materialen zijn is leuk en aardig, maar dat haalt het hele principe van het kledingstuk niet weg. Alle factoren waar je voorheen aan dacht, moet je nog steeds aan denken. Het verschil is alleen dat die factoren zich anders kunnen gedragen. Dit is vooral groot als het gaat om pasvormen. Bij verschillende materialen kunnen deze namelijk anders vallen. Een flexibele stof betekent dus dat het overhemd misschien wel een maat kleiner kan, want het rekt toch mee. Dan moet je wel in gedachten houden dat het er nog wel goed uit moet zien en dat het nog kan uitlopen, zoals elk ander kledingstuk. Dit doe je het beste met het simpelweg proberen van één van deze nieuwe overhemden van Desoto. En wie weet, misschien doe je wel de ontdekking van jouw leven. Het zou zomaar eens kunnen met HemdVooorHem.nl.


Kleuren maken de outfit

Naast dat een outfit goed om je heen moet zitten, moet het ook de juiste kleuren hebben. Dat houdt in dat jouw overhemd moet matchen met je broek, en natuurlijk moeten je schoenen er ook bij passen. Gelukkig voor jou zijn de Desoto overhemden er dan ook in verschillende kleuren. Zo kan je voor elke dag een nieuw kleurenschema samenstellen. En als je daar geen zin in hebt, kan je ook alle dagen van de week hetzelfde kleurenschema gebruiken, maar dan met andere combinaties. Dan zie je er toch elke dag anders uit, maar voel jij je wel prettig in de kleuren waarin jij je kleedt.


Verschillende merken zijn er om te kiezen

Desoto is dus een nieuw merk bij ons in de webshop, maar er is ook al een merk dat je al kent dat dit soort overhemden maakt. En zonder twijfel zullen de rest van de merken die jij kent ook snel genoeg volgen. Het merk dat je al kent, is namelijk Eterna. Dit is een merk dat al decennia meegaat in de overheden modewereld en het ziet er niet uit dat het dat in de komende jaren gaat veranderen. Gelukkig maar, want ze komen steeds weer met leuke en nieuwe ideeën voor jou voor komende collecties.
HemdVoorHem kleding voor iedere man