heren truien draag tips

Hoe draag je een trui

Warme heren truien

De koudste maanden van het jaar lenen zich uitstekend om een mooie trui aan te schaffen. HemdVoorHem.nl, heeft gerieflijke heren truien, die jouw looks zeker zullen benadrukken. Een V-hals trui met daaronder een chique overhemd, geven de trui een correcte uitstraling.

Ben je van plan een onder shirt te dragen, zorg er dan voor dat de bovenzijde van dit shirt niet boven de rand van de trui uitkomt. Het is not-done en zorgt ervoor dat de aanblik, door dit shirt wordt verstoord. Bent u van plan een V-hals trui te gaan aanschaffen? Bestel dan meteen een 2-pack onder T-shirts met een V-hals. Op deze manier is de bovenzijde van het shirt onzichtbaar en heb je één comfortabel warm geheel in de wintermaanden. Onze heren truien kunnen zowel zakelijk als casual worden gedragen en zijn gemaakt van de fijnste katoenen en wollen garens.

Hoe hou je jouw dure trui mooi

De heren truien die je kan aanschaffen vanuit onze webshop, zijn van hoogwaardig materiaal en op perfecte wijze in elkaar gezet. Je wil jouw trui zo lang mogelijk mooi houden. Onderstaande tip zorgt ervoor dat je lang plezier houdt van jouw trui.

Trui ophangen
De trui aan een hangertje op normale wijze ophangen zorgt vaak voor lelijke punten in de schouders. De volgende tips helpen om dit te voorkomen.   
  • Vouw de trui in de lengte dubbel, dus mouw op mouw. Klamp het haakje van een kledinghanger onder de oksel van de trui. Vouw het onderste dubbelgevouwen gedeelte van de trui over de linker uitsteeksel. 
  • Doe dit ook met de dubbelgevouwen mouwen over het andere uitsteeksel. 
  • Pak het haakje en hang de op deze wijze gevouwen trui in de garderobekast. Op deze manier komen er geen lelijke putten in de schouders. 

Wollen trui wassen

Een trui wordt eigenlijk nooit direct op de huid gedragen maar altijd over een T-shirt of overhemd. Daarom is het eigenlijk niet nodig om deze elke keer na één draagdag te wassen. Even lekker in de frisse lucht hangen en u kunt de trui weer opnieuw dragen met een fris overhemd of T-shirt eronder. Een katoenen of kasjmier trui kan na 3 keer dragen gewassen worden. Wol en wolmengsels kunnen na 5 keer dragen in de wasmand. Bent u extra zuinig op jouw wollen trui, dan is het op de hand wassen een aanrader. Laat de trui 30 minuten weken in een fijn-of wolwasmiddel en spoel deze dan rijkelijk met schoon water na. Rol de trui in een handdoek om deze droog te krijgen en leg deze dan op een handdoek die je op een wasgoedrek hebt gelegd. Goed laten drogen en er voor zorgen dat de heren trui goed in model ligt. Dit alles bevordert de duurzaamheid van een wollen heren trui.
HemdVoorHem kleding voor iedere man