spijkerblouse dragen

Hoe draag je een spijkerblouse

Overhemd nieuwe stijl

Als klant van HemdVoorHem.nl zal je zeker wel eens een overhemd dragen. Onze collectie bestaat voornamelijk uit zakelijke en smart casual shirts. Dit komende seizoen zijn de jeansoverhemden weer helemaal in. Wij leggen uit hoe je deze het beste kan dragen!

Blauw is de kleur die je het komende seizoen veel in het straatbeeld voorbij zal zien komen. Blauw in alle denkbare varianten, van lichtblauw tot indigo. Een item dat daar prima bij past en zich laat lenen voor elk denkbare situatie is de spijkerblouse. Denim is, zowel bij mannen als vrouwen, al lange tijd een geliefd item. Deze stoere overhemden blijken nu zelfs populairder dan ooit en zijn dan ook niet meer uit het modebeeld weg te denken. De diversiteit in deze denim hemden voor mannen is dan ook flink toegenomen, bekende merken spelen goed in op deze fashion trend. De spijkerblouse voor mannen van nu oogt aangenaam tijdloos, zit comfortabel en laat zich gemakkelijk combineren. Kom je graag goed voor de dag, kies dan eens voor een donkerblauwe variant. Dankzij deze kleur oogt jouw huid gezonder en als je in het bezit bent van een paar blauwe ogen dan haalt een indigo overhemd de kleur van jouw ogen nog meer op. Het resultaat: een verrassend frisse uitstraling.

Een jeansoverhemd: dicht gedragen

Hoe je het overhemd draagt is natuurlijk volledig aan jou. Een opvallende trend is dat de spijkerblouse bij trendbewuste mannen volledig dicht gedragen wordt, tot aan het bovenste knoopje gesloten. Of ze gaan juist voor een volledig tegenovergestelde look. Het overhemd wordt dan helemaal open gedragen met daaronder een strak uni wit T-shirt. Om deze casual look compleet te maken wordt de blouse, in dit geval, gecombineerd met een kakikleurige of chocoladebruine chino. Stop daarbij het T-shirt in je  broek en draag de blouse er losjes overheen, als een soort vest of jas. Een opkomende trend is een kledingstijl met een knipoog naar een klassieke mode, een stijl uit de jaren ’70. Hierbij wordt de spijkerblouse gecombineerd met een bruine broek. Denim met denim combineren mag ook, kies hierbij wel bewust voor een spijkerbroek in een ander blauwtint dan de blouse. Wil je de spijkerblouse dragen tijdens een zakelijke bijeenkomst, maak dan de keuze om de blouse te combineren met een donkerkleurig en verzorgd ogend colbert. Laat daarbij het bovenste knoopje van het overhemd open, zo kom je serieus, maar ontspannen over.
HemdVoorHem kleding voor iedere man