Trui voor hem

Herentruien

Een heren trui voor elke gelegenheid

Draag jij wel eens een trui? Als je er pas nog eentje kocht dan is je vast wel opgevallen dat er heel veel keuze is. Heren truien zijn er in alle soorten en maten. Van sweatshirt tot gebreide pullover, van hoodie tot coltrui. Zeker nu het weer wat kouder wordt buiten is een trui de ultieme toevoeging aan jouw garderobe.


Twee soorten heren truien

En zoveel soorten als er zijn, het lukt ons om alle truien in twee soorten te verdelen. Het verschil is simpel, draag je iets onder de trui of niet? Draag je een overhemd onder je trui dan wil je dat daar ruimte voor is, dat je trui dus iets ruimer valt. In alle andere gevallen mag de pasvorm eventueel wat strakker zijn. Al hoeft dat natuurlijk niet. Een hoodie zit meestal niet zo strak dat het lijkt alsof ‘ie op je lijf getekend is.


Heren truien met iets eronder

Je kent het wel. Iets frisser, in de auto naar kantoor, en misschien zelfs ook op kantoor, en dus is een overhemd alleen net niet genoeg. Voor buiten heb je een colbertje erover, maar binnen doe je die liever uit. Op die momenten draag je een trui over het overhemd heen. Typisch een model met een ruimere hals, rond of een V-hals. De trui zelf is meestal van een wat dunnere stof, zodat je zonder problemen dat colbert er weer overheen krijgt.


Heren truien zonder

Casual is het goed denkbaar dat je een trui wilt dragen zonder overhemd eronder. Lekker los, spijkerbroek eronder, sneakers, en gaan. Die hoodie van daarnet is dan een goede keuze. Of een gewoon sweatshirt, dat kan natuurlijk ook. Is de hals wat ruimer dan doe je een sjaaltje om je nek en je bent helemaal de man. Wil je iets meer gekleed? Dan is een coltrui precies wat jij zoekt. Doet het ook goed onder een colbertje, het is maar een weet.


Voor elk wat wils

Bij HemdVoorHem.nl passen we ieder seizoen onze collectie aan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd iets koopt dat past bij de laatste trends, gemaakt van de modernste materialen. Voor onze heren truien geldt dit ook. Welke stijl heren trui je ook zoekt, klein of heel groot, je vindt het bij HemdVoorHem.nl .
HemdVoorHem kleding voor iedere man