Leuk herenondergoed

Herenondergoed bij overhemden

Overhemd en ondergoed matchen

Een leuk overhemd dragen is altijd leuk, al helemaal wanneer je het leuk weet te combineren. Dat houdt in dat je er of een knappe spijkerbroek onderaan hebt met een leuk paar sneakers of dat je een net pak aan hebt met een leuk paar schoenen. In beide gevallen komt het leuke overhemd dan goed tot zijn recht. Maar dan vergeet je nog een heel belangrijk kledingstuk: de onderbroek. De onderbroek is wat het dragen van kleding een stuk comfortabeler maakt. Een onderbroek is namelijk van zachtere materialen samengesteld dan je gewone kleding. Dit is omdat de huid die onder je onderbroek zit een stuk gevoeliger is, dan bijvoorbeeld de huid op je scheen of op je hand. Het is dan ook van groot belang dat u een onderbroek draagt die je lekker vindt zitten, anders ga je er nog niet op vooruit.


Herensokken bij je overhemd uitzoeken

Herensokken zijn niet overal even gemakkelijk te krijgen, daarom is het vaak moeilijker om een paar leuke herensokken te dragen bij een overhemd. Gelukkig weten wij bij HemdVoorHem.nl waar we het over hebben als jij zegt herensokken. Dus wij hebben zo veel verschillende sokken dat je er gek van zou worden. En natuurlijk ook in verschillende maten, want de ene man heeft de voeten van de andere man natuurlijk niet. Daarnaast is het ook belangrijk dat jouw sokken ook nog eens lekker zitten, daarom schaffen wij alleen maar de beste sokken aan die er te vinden zijn, want vaak testen we ze ook nog eens zelf uit. Daarna voegen we ze pas toe aan ons assortiment als wij er tevreden mee zijn.


Sokken en onderbroeken combineren

Veel ondergoed merken maken vaak zowel sokken als onderbroeken. Dat betekent dus dat je vaak deze twee met hetzelfde printje kan krijgen. Met de huidige modetrends is het hartstikke in om een paar super gekke sokken te dragen, zoals de sokken van Happy Socks. Maar ook zijn de onderbroeken van Muchachomalo hartstikke leuk. Op die manier kan je dus bepaalde printjes terug laten komen in jouw outfit. Of toch niet natuurlijk, want vaker niet dan wel is je onderbroek zichtbaar.
HemdVoorHem kleding voor iedere man