Herengeuren bij HemdVoorHem.nl

De geur maakt de man

Tijdens een belangrijke afspraak wil keer  natuurlijk zo goed mogelijk uitzien. Wij begrijpen dat je het belangrijk vindt om een mooi pak te dragen van een goed merk, compleet met mooie stropdas en een goed kapsel. Maar wist je dat een geur net zo veel over jouw karakter zegt als jouw kleren? Een goede geur maakt je verschijning compleet en staat gelijk aan hetgeen dat jij met jouw stijl wil uitstralen en voor de vrouwen is een echte mannelijk geur natuurlijk erg aantrekkelijk. Om ervoor te zorgen dat jij je zeker voelt tijdens die ene afspraak, en dat je volledig gekleed bent, verkopen wij voor de heren parfums van verschillende topmerken.

Het juiste merk heren parfum kiezen

Natuurlijk neem je een douche voordat je 's ochtends de deur uitgaat en misschien spuit je ook nog de nodig hoeveelheid deodorant op om ongewenste geurtjes weg te houden. Maar deze geuren houden het vaak niet de hele dag vol. Ook herenparfums van goedkopere merken, verliezen vaak hun geur al na een paar uur. Omdat wij begrijpen dat echte heren parfum willen die de hele dag ruikbaar blijft, bieden wij bij HemdVoorHem.nl een breed assortiment aan de beste herenparfums aan. Je kan kiezen uit bekende merken als Giorgio Armani, Calvin Klein, Dior en Hugo Boss. Bij deze parfums geldt: een klein beetje is al genoeg om de rest van dag goed voor de dag te komen. Bij HemdVoorHem.nl begrijpen wij dat het moeilijk is om het juiste parfum te kiezen. Daarom verkopen wij een selectie aan parfums, die het beste overeen komen met de kleding die wij aanbieden. Op deze manier kan je het merk parfum perfect laten aansluiten bij het merk van jouw favoriete pak. Je kan bijna niet completer voor de dag komen!

De juiste geur complementeert

Niet alleen het merk heren parfum, maar ook de geur van het parfum kan veel bepalen over hoe je bij andere mensen overkomt. Elk heren parfum brengt een geur met zich mee dat zijn eigen karakter uitstraalt. Wij helpen graag om de heren parfums uit te laten zoeken die het beste past bij hoe zij over willen komen. Wil je bijvoorbeeld graag verleidelijk overkomen? Kies dan een van onze parfums met de meest onweerstaanbare geur, zoals Paco Rabbane '1 million' of Hugo Boss 'The Scent'. Op deze manier ben je aantrekkelijk voor alle zintuigen. Voor wie liever voor eenvoud kiest en een subtiele geur draagt, kan kiezen uit een van de geuren van Calvin Klein of Dior Homme. Zo straal je gezag uit, zonder intimiderend over te komen. De ingetogen, charmante man, kiest voor een van de fruitige geuren van Hugo Boss 'Bottled' of Calvin Klein 'Obsession'. Deze geuren zullen er voor zorgen dat je warmte uitstraalt, wat je tegelijkertijd erg aantrekkelijk zal maken. Kortom, er is een parfum voor elk soort man en elk soort karakter.

Ook als het perfecte cadeau-idee

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor jouw man of vriend? Bij HemdVoorHem.nl bieden wij onze heren parfums ook aan in prachtige cadeauverpakking. Het perfecte cadeau voor de man die zijn favoriete heren parfum graag compleet wil maken. Kies bijvoorbeeld voor het Hugo Boss Bottled cadeaupakket, met daarin niet alleen de stijlvolle eau de toilette, maar ook bijpassende deodorant en douchegel. Zo kan de man er zeker van zijn dat zijn stijl perfect over zal komen. Doordat wij onze heren parfums gratis verzenden en binnen 1 tot 2 werkdagen bij je thuis afleveren, kan je er zeker van zijn dat jouw cadeau op tijd zal ontvangen zal worden en hoef jij je geen zorgen te maken over onnodige extra kosten. Is het cadeau toch onverhoopt niet hetgeen dat hij zocht? Dan kan je jouw heren parfum binnen 100 dagen gewoon retourneren. Zo kan je er zeker van zijn dat je niet tegen extra kosten aanloopt bij het kopen van een cadeau.
HemdVoorHem kleding voor iedere man