Overhemden in alle kleuren

Hemd voor mannen

Welkom bij HemdVoorHem.nl: jouw specialist in herenmode

Onze webshop is dé plek voor herenmode, met een specialisatie in kreuk- en strijkvrije overhemden. Maar dat is nog niet alles! We bieden ook een breed online assortiment van truien, (polo) shirts, stropdassen, herenondergoed, sokken en badkleding. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie accessoires die een must zijn voor elke man.

Nooit meer overhemden strijken

Strijken kan tijdrovend en vervelend zijn. Daarom bieden wij overhemden aan die gemaakt zijn van 100% katoen, met vezels die een speciale behandeling hebben ondergaan. Hierdoor worden de overhemden vanzelf glad door ze te dragen, zonder dat je ze hoeft te strijken! Dit bespaart je niet alleen tijd en ergernis, maar zorgt er ook voor dat je er de hele dag verzorgd uitziet. Onze overhemden zijn comfortabel, van hoge kwaliteit en kleurecht, zodat je altijd kunt rekenen op een stijlvolle uitstraling.

Strijkvrij, kreukvrij en in vele maten en kleuren

Onze overhemden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat er altijd eentje is die perfect bij jou past. We bieden een collectie van bekende merken zoals OLYMP, Eterna en Seidensticker. Onze collectie volgt de laatste modetrends, zodat je altijd modieus voor de dag komt. Ook hebben we merken als Venti, Casa Moda, Falke, SCHIESSER en Muchachomalo, zodat er voor elke man wat wils is.

Naast overhemden bieden we ook een uitgebreid assortiment aan accessoires, zoals leren riemen, die je outfit compleet maken. Bestel je overhemden nu op HemdVoorHem.nl en profiteer van snelle levering en gratis bezorging.

HemdVoorHem kleding voor iedere man