Lacoste polo's lange mouw

Handig in de winter: poloshirt met lange mouwen

De mooiste poloshirts met lange mouwen

Bent je iemand die het prettig vindt om poloshirts te dragen? Het is een kledingstuk dat heel populair is. Logisch ook, want er zijn meerdere kwaliteitsmerken die de polo in de hun assortiment hebben staan. Het is bij uitstek een kledingstuk dat lekker casual is, maar dat toch een nette uitstraling heeft. Het is ook een kledingstuk dat niet alleen maar geschikt is voor zonnige dagen. Er is namelijk ook een flink assortiment aan poloshirts met lange mouwen terug te vinden. Ook deze uitvoeringen van de beroemde polo hebben dezelfde sportieve uitstraling, maar zijn door de lange mouwen ook ideaal bij koudere temperaturen.

De geschiedenis van de polo

Eigenlijk is het bestaan van een poloshirt met lange mouwen een beetje tegenstrijdig. De polo werd namelijk ooit ontworpen uit protest tegen lange mouwen. Het was de Franse tenniskampioen Rene Lacoste (inderdaad, van het bekende kledingmerk) die de allereerste polo ontwierp. In de jaren twintig van vorige eeuw was het namelijk standaard dat tennissers met lange mouwen speelden. Vooral bij wedstrijden in de zomer was dit weinig comfortabel. Lacoste ontwikkelde een shirt met korte mouwen dat er toch nog een beetje gekleed uitzag, maar dat toch een stuk luchtiger droeg dan de shirts die toentertijd gangbaar waren. Dat er dan ook een poloshirt met lange mouwen verkocht wordt, is niet helemaal volgens het oorspronkelijke idee van Lacoste. Aan de andere kant is het natuurlijk wel buitengewoon comfortabel op koudere dagen!

Een ruime keuze aan poloshirts

Bij HemdVoorHem.nl verkopen we de mooiste polo's met lange mouwen. In ons assortiment vind.jebijvoorbeeld shirts van Lacoste, maar ook van andere kledingmakers als Marvelis en Casa Moda. Het poloshirt met lange mouwen is verkrijgbaar in vele verschillende stijlen. Bent u gewoon op zoek naar een sportief shirt dat in een casual setting te dragen is? Of heeft e liever een wat chiquer shirt dat u ook naar een informelere zakelijke gelegenheid kunt dragen? Kledingmakers hebben vele mogelijkheden met de polo en benutten deze dan ook ten volste!
HemdVoorHem kleding voor iedere man