Goede voornemens voor hem

Goede voornemens, tijd voor de evaluatie

Kleding voor goede voornemens

Had jij goede voornemens rond de start van het nieuwe jaar? Dan ben je er inmiddels achter of deze gaan slagen of niet. En daar moet jij jouw garderobe natuurlijk op afstemmen. Ben je afgevallen? Gefeliciteerd, tijd om jouw nieuwe pasvorm te meten en te omarmen. Of ben je juist aangekomen tijdens de feestdagen? Geen nood, daar kan jij je prima op kleden. Het hoeft de buitenstaander niet eens op te vallen.

Kleding voor geslaagde goede voornemens

Wanneer jouw goede voornemens geslaagd zijn, is het tijd om jouw nieuwe pasvorm te omarmen. Je zal dan jouw maten opnieuw moeten nemen en passende overhemden moeten aanschaffen. Goed nieuws: Je kan nu experimenteren met slanker gesneden pasvormen, zoals de modern fit en slim fit. Deze overhemd modellen kleden mooi af en benadrukken jouw nieuwe lijn. Draag getailleerde kleding voor een moderne, verzorgde uitstraling en zorg ervoor dat jouw kostuum dezelfde taillering heeft. Je krijgt het mooiste resultaat wanneer ieder kledingstuk — colbert, overhemd en ondershirt — dezelfde taillering volgt.

Kleding voor mislukte goede voornemens

Wanneer jouw goede voornemens zijn mislukt is er nog geen nood aan de man. Je kan je namelijk zowel kleden om je lijn te accentueren, als om je lijn te verhullen. Daarvoor gelden een aantal simpele vuistregels, die succes garanderen. De belangrijkste regel luidt: kies een pasvorm die goed bij jouw lijf past. Kies geen te krappe pasvormen! Bij een te krappe pasvorm zal het overhemd knellen, en wordt jouw lijn juist benadrukt. Je kan beter een wijdere pasvorm nemen die mooi valt, dan een te krappe pasvorm. Door de juiste pasvorm te kiezen, zorg je ervoor dat je de juiste maat kan dragen. Niets staat zo onverzorgd als een overhemd in de verkeerde maat. Bij het kiezen van een wijdere pasvorm heb je de keuze uit regular fit en comfort fit. De comfort fit is extra wijd gesneden. Naast de pasvorm van het overhemd kan jij je stijlvol kleden door een colbert te dragen wat niet getailleerd is, bij voorkeur in een donkere kleur. Donkere, effen vlakken verhullen de lijn goed. Een andere, onbekende tip is het dragen van bretels. De lange, verticale lijn van bretels richt de aandacht van de taille weg naar jouw gezicht, waar een riem de aandacht juist op jouw taille richt.
HemdVoorHem kleding voor iedere man