Gelukkig nieuwjaar

Goed voornemen voor jou: een strijkvrij 2018

Welkom in 2018

Wij zijn blij om jou in het nieuwe jaar te verwelkomen op HemdVoorHem.nl. In onze vorige blogpost heb je kunnen lezen wat ons goede voornemen is van dit jaar. Wij willen voor een groter assortiment zorgen, zodat je met een groter gemak jouw kleding kan kopen. En natuurlijk gemakkelijk outfits bij elkaar kan samenstellen. Nu hebben wij bij HemdVoorHem.nl ook een goed voornemen voor jou bedacht. Jij gaat in het jaar 2018 gewoon niet meer strijken. Net als alle andere jaren die volgen. Wij kunnen ons zo voorstellen dat jij je best aan dit goede voornemen kan houden, denk je niet?  Wij vinden namelijk dat jij er goed uit moet zien dit jaar. En willen dit ook zo gemakkelijk mogelijk voor jou maken door veel leuke, maar ook serieuze, strijkvrije overhemden aan jou te verkopen.

Strijkvrij voor jou en ons

Strijkvrij en strijkvriendelijk, wij hebben het allebei. Het is maar waar je naar op zoek bent, meestal is dat strijkvrij. Maar let wel goed op als je een overhemd koopt. Waar dan ook. Want als je denkt een strijkvrij overhemd te hebben gekocht en vervolgens met een gekreukt overhemd rondloopt, word je daar niet blij van. En als jij niet blij bent, zijn wij dat ook niet. Bij elk overhemd dat wij verkopen, staat in de beschrijving of het overhemd strijkvrij of strijkvriendelijk is. Ook kan je de resultaten filteren op strijkvrij of strijkvriendelijk. Dat is wel zo gemakkelijk, want als je dan een leuk overhemd uit hebt gekozen, weet je zeker dat het strijkvrij is. Dan bestel je het en wij versturen het naar jou. Een paar dagen later wordt er een leuk pakje bij je langs gebracht. En dan kan je er weer een paar maanden tegenaan met jouw nieuwe overhemden.

Ook dit jaar weer de leukste merken

We hebben dit jaar met onze vertrouwde merken, zoals Eterna, Seidensticker en OLYMP, jou blij mogen maken. Maar we hebben ook gezien dat je nieuwe merken, zoals Profuomo, ook leuk vond om te zien. Daarom zetten zij onze trend met nieuwe merken toevoegen gewoon door in 2018. En natuurlijk blijven onze vertrouwde merken ook gewoon in de collectie. Want als je om het half jaar hetzelfde overhemd van Eterna wil kopen voor in jouw pak, moet dat kunnen. Maar wil je voor in jouw vrije tijd er nog een leuk overhemd van Casa Moda bij, moet dat ook kunnen.
HemdVoorHem kleding voor iedere man