Goed voorbereid: bloemetjes voor de zomer

Goed voorbereid met een volle kledingkast

Een volle kledingkast is alles dat we nodig hebben om goed voorbereid te zijn in het leven. Je hebt iets nodig voor elke mogelijke situatie. Dat betekent dus ook dat je goed voorbereid moet zijn op aankomende zomer. Of natuurlijk de warme zonnige dagen, die tussen nu en de zomer op komen dagen. Dat doe je met het allerbeste met bloemetjes. Hoewel gebloemde printjes eigenlijk elke zomer wel terug komen, staan ze deze zomer centraal. Jouw garderobe kan er dan ook echt geen missen. Daarom is het cruciaal dat je nu al gaat kijken naar zomerse overhemden. De collecties staan namelijk al online en het zou zonde zijn als jij jouw leuke gebloemde overhemden pas bestelt als het te laat is.

Verschillende kleuren bloemenprints

Er zijn veel verschillende kleuren, maar ook veel verschillende bloemen en verschillende combinaties tussen de twee. En dan zijn er ook nog altijd de printjes waarbij de fantasie een vrije rol krijgt. Welke jij draagt moet je helemaal zelf kiezen, want het kan een heleboel over iemand zeggen. Sommige prints zijn wat drukker dan andere. En de ene heeft ook iets meer kleuren erin verwerkt dan de andere. Wat ze wel allemaal hebben is één kleur waar ze op gebaseerd zijn. Dit zijn allemaal dingen waarop gelet moet worden om een goede outfit kloppend te maken. Het moet namelijk niet te druk worden, anders dan val je weg onder uw kleding. Wat soms helemaal niet erg is natuurlijk, maar wel iets is om rekening mee te houden.

Combineren met bloemenprints

Een bloemenprint kan eigenlijk wel altijd, het is de combinatie die voor de uitstraling zorgt. Niet alleen de combinaties die in het overhemd zelf zijn gemaakt, tellen. Het is natuurlijk belangrijk dat de kleuren en de printjes in het overhemd een goede combinatie zijn, maar nog veel belangrijker is wat je daaromheen doet. Hierbij is kleur cruciaal. Zo zijn er bijvoorbeeld veel gebloemde overhemden met een blauwe overvloed. Deze kan je dus het beste op een blauwe spijkerbroek of in een blauw pak dragen om het goed tot zijn recht te laten komen.
HemdVoorHem kleding voor iedere man