paasactie-redmond

Geniet nog even van de paasactie

Paasactie bij HemdVoorHem.nl

Net als bij elke andere gelegenheid en feestdag in het jaar, hoort ook bij pasen een leuke actie van HemdVoorHem.nl. Maar wat is er allemaal in deze paasactie te vinden? Zijn het de overhemden van Redmond, of zijn het toch Happy Socks? Goed nieuws, beide merken zijn op dit moment bij ons in de aanbieding. Dus of je nou op zoek bent naar een paar leuke overhemden voor naar het werk, of dat je op zoek bent naar een leuk cadeautje. Je vindt het allebei in de paasactie van 2018.

3 overhemden voor €99

Hoewel wij de Redmond overhemden nog niet al te lang verkopen, zijn ze al wel razend populair. En dat is te zien ook. Daarom wordt al jouw enthousiasme beloond door deze leuke overhemden in een leuke actie te doen. Als je namelijk drie overhemden van Redmond bestelt, betaal je slechts €99,- in totaal. Mocht je niet weten wat je normaalgesproken voor een overhemd betaalt, laat mij jou dat dan eventjes vertellen. Eén overhemd van dit merk is minimaal €39,95 als je dat dan maal drie doet heb je €119,85. Je spaart dus ongeveer €20,-. Maar als je dit vergelijkt met een overhemd van bijvoorbeeld Jacques Britt, dan scheelt dit veel meer. De meeste overhemden van Jacques Britt zijn alleen al €99,95, als je dit dan nog eens maal drie doet ben je bijna €300 kwijt. Voor datzelfde geld kan je net zo goed negen overhemden van Redmond kopen. Deze zijn kwalitatief gezien ook mooi, het enige dat ze missen is het dure merk naampje.

Koop 6 paar sokken en betaal 5 paar

In tegenstelling tot de overhemden van Redmond, verkopen we de sokken van Happy Socks al wel een tijdje. En ook deze zijn razend populair. Veel mannen vinden toch dat hun outfit wel een grapje waardig is. En op welke manier kunnen ze dat beter laten zien, dan met een paar Happy Socks?! De actie is als volgt: als je op HemdVoorHem.nl naar een paar leuke Happy Socks op zoek bent, dan kan het zomaar eens zijn dat je veel te enthousiast wel zes paar Happy Socks in jouw mandje doet. Eerst schrikt je daar waarschijnlijk wel een beetje van. Je was immers maar op zoek naar één paar sokken, maar ze zijn allemaal zo leuk. Dan bedenk je natuurlijk dat je hebt gezien dat er nog een leuke paasactie is. Dat zesde paar hoef je helemaal niet te betalen. Wel is het handig om het te bestellen, aangezien wij niet op een magische manier weten welk paar sokken jij wil. We kunnen natuurlijk wel een gokje wagen, maar het is leuker als je in één keer de juiste sokken krijgt.

Acties bij HemdVoorHem.nl

Eens in de zoveel tijd denken ook wij bij HemdVoorHem.nl wel dat je hard hebt gewerkt en wel een leuke korting verdient. Daarom zijn wij altijd druk bezig met het bedenken van de leukste acties voor jou. Als je op de hoogte wil blijven van deze acties, dan is het slim om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. En natuurlijk om op onze home page te kijken. Want als er bij ons iets in de actie is, maken wij daar geen geheim van!
HemdVoorHem kleding voor iedere man