Overhemd voor hem

Geen inspiratie, ga voor een streepje

Goed in elke situatie

Het maakt niet uit in welke situatie jij je bevindt, een streepje mag altijd. Welk streepje, dat kan nog wel eens verschillen. Zo is een wit met lichtblauw gestreept overhemd in de meeste zakelijke gelegenheden prima. Maar andere kleuren gemixt en zelfs een zwart met witte streep, wordt vaak als minder professioneel gezien. Dit mag je gewoon aan als de stijl van jouw bedrijf wat minder streng is. Of natuurlijk als je casual een overhemd wil dragen. Dat is natuurlijk ook heel goed mogelijk, want een overhemd is in geen enkele situatie verkeerd.

Goed voor jouw figuur

Ook gebeurt het vaak dat een verticale streep ervoor zorgt dat je er slanker uitziet. Dit kan u erg goed uitkomen in een overhemd. Vaak als je er wat slanker uitziet, en je hebt een overhemd aan dan zet je jezelf goed op de kaart. Zowel bij de dames, als bij de bazen. Het straalt namelijk meer zelfvertrouwen uit. En als jij dat uitstraalt, dan voel jij je ook zo. Het kan dus ook goede effecten hebben op jouw persoonlijkheid. Je valt als het ware af, zonder daadwerkelijk af te vallen. En zoals afvallen goed op jouw zelfvertrouwen werkt, werkt dit net zo goed. Alleen is het minder moeite. En daarbij, als je meer zelfvertrouwen hebt, dan heb je ook meer zin in de dagen, waardoor het leven gewoon een stuk leuker wordt.

Leuker dan niets erop

Het leukste aan het dragen van een overhemd, is dat er zo veel verschillende zijn. Je zou de hele week wel andere soorten overhemden aan kunnen trekken. De ene dag een net wit overhemd, de andere eentje met een druk printje. Natuurlijk zijn de overhemden met een drukker printje leuker, al helemaal als je het leuk weet te combineren en op andere manieren (bijna) elke keer dat je het overhemd aan doet. Maar een effenkleurig overhemd kan op bepaalde momenten net iets beter uitkomen. Maar het leukste is natuurlijk als je een goede balans kan vinden tussen het drukke overhemd en het effen overhemd. En dat kan je dus heel goed doen met een gestreept overhemd.
HemdVoorHem kleding voor iedere man