Fijne nachten met lekkere nachtkleding

Warme nachten korte pyjamabroeken

De afgelopen paar dagen zijn warm geweest en de komende paar dagen worden erg warm. Dat betekent dus ook dat de nachten warmer zijn. Maar dat betekent dan weer dat jouw gewone pyjama eigenlijk een beetje te warm is, waardoor jouw slaap niet echt bevorderd wordt. Daarom is het belangrijk om verschillende diktes pyjama’s te hebben. Gelukkig hebben wij die bij HemdVoorHem.nl. Maar wat het aller lekkerste is om te dragen op een zomerse nacht zoals die van deze week, is toch echt een pyjama met korte pijpen. Deze staat net iets meer koelte toe, terwijl je nog steeds wel kan genieten van het comfort van een broek.

Lekkere dunne badjassen

Ben je iemand die toch elke ochtend wel een badjas aantrekt, dan is het voor jou ook een verstandige keuze om een wat dunnere badjas erbij te kopen. De badjassen die de meeste mannen in de winter dragen zijn vaak een stuk dikker en houden wat meer warmte binnen. De dunnere varianten voor in de zomer daarentegen, zijn juist bedoeld om lekker een beetje door te kunnen waaien. Deze zijn dus meer voor bedekking en om de look af te maken, dan dat ze je echt warm houden. Tuurlijk, elk laagje is een laagje, en houdt wel wat warmte vast. Maar dit is simpelweg omdat het extra gewicht is dat je mee moet dragen. Maar om op zonnige ochtenden lekker je ontbijt in te eten of om ’s nachts even naar het toilet te gaan, is een dunnere badjas perfect.

Matchende onderbroek

Als je iemand bent die het ’s nachts echt heel erg warm krijgt, moet je er waarschijnlijk niet aan denken om een pyjama aan te trekken, laat staan een badjas. Wat je dan wel bij kan vullen, zijn jouw onderbroeken. Deze kunnen van hetzelfde merk zijn gemaakt als jouw favoriete pyjama’s. Dat betekent dus ook, dat badjassen juist voor jou ook perfect zijn. Als je namelijk in je onderbroek slaapt, is het handig om er snel een badjas overheen aan te kunnen doen als je ’s nachts even snel uit bed moet. Op die manier loop je niet al te bloot rond als een buurman eventjes denkt naar binnen te gluren. Daarbij, is het ook ideaal om op warme dagen lekker in buiten te ontbijten. Lekker genieten van dat zomerse briesje dat lekker door kan tochten, dat kan namelijk niet in een pyjama. En al helemaal niet als je ervoor kiest om te ontbijten in je gewone kleding.
HemdVoorHem kleding voor iedere man