Een goede basis: sokken

De juiste sokken voor de juiste man

Het klinkt makkelijk, zo even een paar sokken kopen. Maar er zit veel meer achter dan dat. Welk type sokken passen bij jou? Bent je een man die voornamelijk enkelsokken draagt, of heb je liever wat hogere sokken. Of ga je nog iets extremer en ga je voor de kniekousen of voor de sneakersokken. Zo zie je maar weer, onbewust maak je toch al de keuze tussen het soort sokken. Maar dan komt de kleur nog. Blauwe schoenen met een blauw pak, daar horen natuurlijk een paar blauwe sokken onder. Deze kleuren keuze kan je ook met de kleur zwart maken. Maar misschien hou je helemaal niet van die saaie eentonig gekeurde outfits. Dan zijn er natuurlijk ook verschillende kleuren en printjes sokken. Die mogen op een leuke manier afwijken van jouw outfit. Dan kan je kiezen uit een rustig stipje, maar het kan ook met een chaotisch patroontje.

Lekkere sokken voor thuis

Hier wordt misschien niet zo snel aan gedacht, maar thuis is het soms lekker om een paar dikkere sokken aan te hebben. Dan is het ook handig dat je er niet de hele tijd op uitglijdt. Daarom verkopen wij ook anti-slipsokken. Die zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, anders zou het een beetje saai zijn. Deze kunnen mooi over je gewone sokken heen, als je het heel erg koud hebt. Maar om de blote voet kunnen ze natuurlijk ook. Ze zijn vooral lekker na een lange dag werken, voor zowel vrouwen als mannen. Dan kom je lekker thuis, schoenen uit en lekker zachte sokken aan. En mochten ze vies worden, kunnen ze gewoon in de was! Dat kan je natuurlijk niet doen met je sloffen.

Veel leuke merken

Ja, ook in sokken zijn verschillende merken beschikbaar. En ze hebben allemaal iets anders speciaals. Zo zijn de sokken van Falke vaak een effen kleur, die vallen niet zo heel erg op. Deze zijn er dan ook in alle modellen. Van sneakersok tot kniekous, ze maken het allemaal. Maar dan zijn er ook nog de Happy Socks, en zoals de naam al weggeeft, maken deze sokken je happy. Ze zijn er in veel kleurrijke prints. Sommige zijn wat drukker dan het andere paar. Maar leuk doen ze het altijd. Ook kan je ze heel leuk afstemmen met feestdagen. Dan hebben ze een printje voor die feestdag. Dan komen ze leuk in een cadeaudoos. En verjaardagen? Geen zorgen, daar is ook een leuk pakket voor.
HemdVoorHem kleding voor iedere man