muchachomalo onderbroek

Een goede basis: onderbroeken

Veel verschillende modellen

Het klinkt misschien raar, maar ook bij mannen onderbroeken zijn er verschillende modellen. Zo zijn er mannen die een langere boxershort dragen, maar zijn er ook mannen die een slip dragen. Om zo maar even wat voorbeelden te noemen. Maar er zijn ook hipsters, gewone boxershorts, tanga’s en trunks. Mocht dit jou niets zeggen, is dat helemaal niet erg. Je hebt waarschijnlijk vroeg in je leven de keuze gemaakt voor één van deze modellen. En mocht je nou eens benieuwd zijn, hoe zo een ander model zit, kan je die altijd bij ons bestellen. Doe je het aan, en vind je het niets. Dan stuur je het gewoon weer terug, zonder problemen. En wie weet, misschien vind je het nieuwere model veel lekkerder zitten dan wat je nu hebt. Dan heb je zomaar een hele nieuwe collectie om te shoppen.

En allemaal verschillende kleuren

Zo is het ook mogelijk dat je altijd dezelfde kleur onderbroek aan hebt. Meestal zal dit of zwart, of wit zijn. Maar ook hier kan je verandering in brengen. Het is je onderbroek, niemand die er wat van ziet. En mocht dat juist jouw argument zijn voor het dragen van een saaie onderbroek. Dan kunnen wij dat nog steeds tegenspreken. Want het is toch leuk om andere kleurtjes en misschien zelfs printjes te zien? Wij vinden van wel.

In verschillende merken

En mochten dit nog niet genoeg verschillen zijn tussen onderbroeken. Dan zijn deze onderbroeken ook nog in verschillende merken beschikbaar, die allemaal een andere specialiteit hebben. Zo staat bijvoorbeeld Muchachomalo bekend om de leuk geprinte boxershorts. Een stapje rustiger, zijn dan de effen gekleurde trunks van RJ Bodywear. Maar ben je gewoon naar een witte slip op zoek, dan kan je beter kijken bij een merk als Sloggi. Maar ook voor andere modellen in basic kleuren is Sloggi goed. Maar kijk dan ook bij een merk als Claesen’s, wat minder bekend is. Maar wel goed in de kleuren zwart, wit en blauw zit. En mocht je heel specifiek op zoek zijn naar een bepaald model, in een bepaalde kleur van een bepaald merk, kan je dat altijd filteren aan de linkerkant van jouw scherm. En zo zie je het maar weer, bij HemdVoorHem.nl kan je alles vinden.
HemdVoorHem kleding voor iedere man