Overhemd voor hem

Duurzaam en eco-vriendelijk ook bij HemdVoorHem.nl

De belangen in onze samenleving

Onze belangen blijven alsmaar veranderen. En dat is maar goed ook. Anders zouden we onze levens zoals die nu zijn helemaal niet hebben gehad. Soms zijn die belangen groter dan op andere momenten. Zo waren de belangen van de Franse Revolutie veel belangrijker dan of je wel of niet je overhemd elke week of dag moet strijken. Maar een belang waar mensen sinds het begin van deze eeuw al voor aan het strijden zijn is het belang van het milieu. En deze strijd wordt steeds belangrijker. Want op een gegeven moment zijn bepaalde producten gewoon op, dan is er niet meer van. Een bekend voorbeeld hiervan is olie, er is steeds minder van, toch zijn er nog genoeg mensen die dit volop gebruiken. Iets als plastic wordt van olie gemaakt, daarom is het zo belangrijk dat plastic gerecycled wordt. Daar zijn wij bij HemdVoorHem.nl dan ook bewust mee bezig.

 

Topmerken van topkwaliteit

Dat een merk of bedrijf zich bezig houdt met de belangen van het milieu, betekent. niet dat de producten erg anders zijn. Wat vooral belangrijk is om te onthouden, is dat dit juist goed is. Daarom zal je ook steeds vaker zien dat mensen, en vooral jongeren, beter letten op wat ze kopen. Vooral deze jongeren letten er op, omdat ze nog een tijdje mee moeten. Ook zij willen graag leven in een wereld die nog normaal kan functioneren. Maar de enige verschillen die jij als klant kan voelen wanneer een bedrijf ervoor kiest om duurzaam te produceren, is het verschil in je portemonnee en het verschil in kwaliteit. De kwaliteit verbetert omdat er nu meer werk in het ontwikkelen wordt gestopt. De prijs kan daardoor wel een beetje oplopen. Maar als je je een overhemd kan veroorloven, dan kan je best een euro of twee extra betalen om mensen te helpen met het opbouwen van een menswaardig bestaan.

 

Een beter leven voor iedereen

Het duurzamer produceren van producten en rekening houden met het milieu kunnen vele dingen betekenen. In de detailhandel betekent dat vooral dat de kwaliteit en de prijs omhoog gaan. Maar dat kleine prijsverschil is die overbrugging in kwaliteit waard. Zo kan je dus samen met de mensen die jouw overhemd hebben geproduceerd genieten van een beter leven. Jij kan namelijk genieten van al die lekkere overhemden. Terwijl de mensen die het overhemd maken meer geld kunnen verdienen en dus beter voor zichzelf kunnen zorgen.
HemdVoorHem kleding voor iedere man