Trui voor hem

De zon straalt zonder warmte

Een zomerse blik met winterse warmte

Bij deze dagen waar de tempraturen tot maximaal 10oC oplopen en waar de zon toch volop schijnt, hoort wel een passende outfit. Een outfit die hetzelfde uitstraalt als het weer. Dat betekent iets met een vrolijke uitstraling, waar toch een beetje warmte bij nodig is. De beste manier om dat te doen, is altijd op de klassieke manier. En wat is die klassieke manier, vraagt jij je dan af?

De eerste stap is een leuk vrolijk overhemd uitzoeken. Een overhemd dat de juiste zomerse uitstraling heeft voor de zon die deze dag straalt. Dit overhemd kan zo druk zijn als je zelf wil. Van een simpel zwart-wit stipje tot ingewikkelde bloemenpatronen met bijna elke kleur die bestaat erin verwerkt. Dit is de moeilijkste stap die er is, aangezien hier het grootste lef voor nodig is. Er zijn namelijk weinig mannen die uit zichzelf gemakkelijk een druk overhemd uitzoeken. Maar voor dit totale plaatje is het juist leuk om een zo druk mogelijk overhemd uit te zoeken.

De tweede stap is het kiezen van de bijpassende kleur. Kijk, wat het leuk maakt om eens een druk overhemd aan te doen, is dat het niet te erg opvalt. Er gaat namelijk een mooie bijpassende effen trui over dat extreem zomerse overhemd. Dit is natuurlijk niet zomaar een trui, dit is een trui, het liefst met een V-hals, die perfect over jouw overhemd heen valt. Dat betekent dus dat deze trui ook niet te dik is als je deze in de niet al te koud weer wil dragen. Maar misschien wel het aller belangrijkste, naast de kleur van het kiezen van deze trui, dat je de juiste maat en pasvorm hebt. Deze zorgen er namelijk voor dat je er goed gekleed bijloopt. En daarnaast, in de juiste pasvorm ziet je er slanker uit.

De derde en laatste stap, is het kiezen van de rest van de outfit. Het is namelijk niet zo erg geaccepteerd als je met alleen een overhemd en een trui de deur uit gaat. Dus om te beginnen bij het begin, moet je weten of het een koele of een erg koude dag gaat worden. Dat bepaalt namelijk of je nog een shirt onder je overhemd aan wil of niet. Door dit beetje extra warmte, is het voor jou mogelijk om je trui uit te doen in het geval dat het te warm wordt naar jouw smaak. Dan moet je natuurlijk ook nog een onderbroek aan doen waar jij je comfortabel in voelt. Anders dan zit de volgende laag een stuk minder lekker: de broek. Deze kan je het beste uitkiezen zodat deze matcht met de trui die je aan hebt. Draag je een donkerblauwe trui, dan is het verstandig om ook een donkerblauwe broek aan te trekken. Dit houdt de grote lijnen van je outfit rustig, terwijl er genoeg speelse dingen in te vinden zijn. Dan moet je nog beslissen welke schoenen je bij deze outfit aan wil, en natuurlijk welke sokken daarbij horen. Als we doorgaan met de blauwe broek en trui, dan past daar het beste een paar blauwe of bruine schoenen met een paar hoge blauwe sokken in. Maar ook de riem is belangrijk om aan te denken. Deze is namelijk niet alleen maar om je broek mee omhoog te houden, deze is deel van jouw outfit. De etiquette schrijft dan ook voor dat je riem dezelfde kleur is als je schoenen, in dit geval is dat dus blauw of bruin.
HemdVoorHem kleding voor iedere man