Overhemd voor hem

De meest stijlvolle items van dit moment

Garderobe make-over

Grijp je nog steeds naar donkerblauwe sokken met een wit hemd? Dan is het tijd om jouw garderobe een make-over te geven, voor een hedendaagse look met pit. Met deze vijf trendy kledingstukken geef je jouw alledaagse outfit alvast wat meer schwung.
 

1. Happy met deze sokken

De sokken van Happy Socks hebben in no time de wereld veroverd. Met hun vrolijke kleuren en grappige prints trekken ze meteen de aandacht. Dat ze bovendien stevig en kwaliteitsvol zijn, maakt ze tot een favoriet bij vele modeliefhebbers. Combineer ze met een lichtjes opgerolde jeans of chino, zodat je sokken ware eye-catchers worden.
 

2. Een vleugje Calvin Klein

Als er één naam is die niet weg te branden is uit de top van de modewereld, is het wel die van Calvin Klein. Al bijna 35 jaar staat dit modehuis voor hedendaagse American fashion, voor dames en heren die houden van een simpele maar coole outfits. Met hun witte T-shirts met een V-hals maak je een eenvoudig fashion statement, maar ook hun boxers zijn populairder dan ooit. Laat bij het dragen van deze boxers de tailleband met Calvin Klein-opdruk zichtbaar boven de broek uitkomen.
 

3. Muchachomalo's boxers

Mag het toch wat meer kleur zijn dan de eenvoudige Calvin Klein outfits? Enter Muchachomalo, het Spaanse woord voor stoute jongen. Dit merk werd opgericht door een Nederlandse ontwerpsters die eigentijdse boxers wilde ontwerpen in samenwerking met artiesten, voor ondergoed met een unieke uitstraling. De schreeuwerige prints zijn vrolijk en trendy, en mogen best getoond worden door een lage jeans te dragen.
 

4. Handig en hip: de laptoptas

De hedendaagse man gaat de deur niet uit zonder zijn (laptop)tas. Ontwerpers hebben dat begrepen, en ondertussen is er een ruim gamma aan tassen voor mannen te vinden, van klein en praktisch tot oversized en stoer. Kies voor een tas in stevig leer met een handige riem om jouw spullen veilig en snel op te bergen. Dat je meteen ook een fashion statement maakt, is mooi meegenomen.
 

5. Vrolijk voor de dag met een gekleurd overhemd

In het assortiment aan heren hemden is er voor elk wat wils, maar het zijn vooral de overhemden in vrolijke kleuren en prints die opvallen. De overhemden met bloemenopdruk zijn al langer populair, maar ook de vintage exemplaren in oud roze doen het goed.
HemdVoorHem kleding voor iedere man