De kleurencombinatie blauw en groen

Het mocht een tijd niet.....

....Maar nu weer wel! Blauw en groen zijn twee redelijk natuurlijke kleuren. In combinatie kunnen ze het samen erg leuk doen. Toch besloot de modewerld een tijdje geleden dat deze kleuren ‘uit’ waren. Het was tijd voor andere kleuren en printjes. Maar goed nieuws voor de mannen die deze kleuren hebben gemist: ze zijn weer terug, ook bij HemdVoorHem.nl! We hebben er weer voor gezorgd dat al jouw favorite kleuren en printjes weer beschikbaar zijn, zodat je geen enkele dag zonder overhemd over straat hoeft. Want als er zo veel leuke overhemden zijn, dan is het eigenlijk wel het leukste dat je er elke dag ééntje aan hebt.

 

Veel leuke printjes

Als je kiest voor een blauw met groen overhemd, dan spreekt het eigenlijk wel voor zich dat het een overhemd met een printje is. Dit kan een simpel geblokt overhemd zijn, zoals de overhemden van Casa Moda vaak hebben. Maar dit kan ook een druk bebloemd overhemd van Olymp zijn. In beide gevallen wordt er groen met blauw gecombineerd. Omdat blauw en groen er allebei in verschillende sterktes zijn, kunnen deze overhemden eigenlijk wel het hele jaar door. Zo stralen de donkerdere kleuren meer warmte uit, terwijl de lichtere tinten juist een koelere uitstraling hebben.

 

Voor elke man

Dun en dik, lang en kort, voor elke man is er wel een overhemd te vinden. En zelfs is er voor elke man ook een blauw met groen overhemd te vinden. De aparte maten leven niet langer meer in het nadeel als het komt tot overhemden. HemdVoorHem.nl zorgt daar wel voor in Nederland. Want wij weten dat niet elke man gelijk is aan de ander. En als je wat langere mouwen nodig hebt, dan zorgen wij dat er overhemden zijn met extra mouwlengte. En heb je een overhemd nodig dat mooi strak om je heen zit, maar voor de meeste overhemden ben je te mager? Dan zorgen wij dat er een mooi overhemd voor jou te vinden is met een goede strakke taillering. Want elke man moet de kans hebben om er goed gekleed bij te lopen. En dat doe je met HemdVoorHem.nl.
HemdVoorHem kleding voor iedere man