happy socks dragen

De beste mannencadeaus

Top 10 geweldige cadeaus voor mannen

Is uw man bijna jarig? Wilt u uw vriend verrassen met een spontaan cadeau? Of bent u op zoek naar een geschikt mannencadeau voor uw vader? In dit artikel volgt een top 10 aan fantastische cadeaus voor mannen.

1. Strijkvrij overhemd

Is de ontvanger een overhemdenfanaat? Dan is een mooi strijkvrij overhemd een geschikt herencadeau. Een non-iron overhemd vraagt bijna tot geen strijktijd. Een leuke bijkomstigheid, want wie vindt strijken nou leuk? Die mannen zijn schaars!

2. Happy Socks

We kennen ze allemaal wel: happy socks. En het is ook altijd leuk om ze als presentje te krijgen. Happy socks zijn vrolijk, kleurrijk en van hoogstaande kwaliteit. Dit mannencadeau valt altijd in goede aarde. Deze leukerds heten niet voor niks 'happy'.

3. Calvin Klein Boxer

Calvin Klein is een topmerk. De boxers ervan zitten aangenaam en ze gaan ook nog eens lang mee. Een Calvin Klein Boxer is dan ook een geschikt mannencadeau voor iedere man.

4. Coltrui

Een coltrui is een alternatief presentje voor een man. Ondanks dat het tot de bijzondere kadootjes behoort, is het een heel leuk idee. Kies een coltrui die ideaal aansluit bij de stijl van de ontvanger. Zorg dat hij er in de dagelijkse praktijk wat aan heeft.

5. Geurtje

Een lekker mannenluchtje lijkt een uitgekauwd herencadeau te zijn voor mannen. Toch staat een luchtje in de top 10. Een luchtje is namelijk iets wat altijd van toepassing kan zijn. Kies voor een goed merk en verras de ander.

6. Stropdas

Met een stropdas kunt u alle kanten opgaan. U kunt kiezen voor een kleurrijk feestje, een humoristisch tafereel of voor een zakelijke touch. Een stropdas is een ideale accessoire voor in de garderobe van iedere man…!

7. Badjas

Hmm… die zachte stof en die warmte in de ochtend om je lijf. Een badjas is altijd goed om te krijgen. Het zit comfortabel en geeft de optimale ontspanning thuis. Daarmee is een badjas een geschikt mannencadeau. Let er alleen wel op dat de ontvanger niet al een badjas heeft.

8. Manchetknopen

Deze tip komt misschien uit een onverwachte hoek, maar het is absoluut een aanrader. Is de mannelijke ontvanger een stijlvolle trendy man? Dan vallen manchetknopen altijd in de goede smaak!

9. Riem

Een andere mannenaccessoire die u kunt geven is een riem. Een riem is altijd handig. Ga voor goed materiaal en kies een kleur die de gelukkige ontvanger veel draagt. Het is altijd leuk om een cadeau te ontvangen waar zorg aan is besteed.

10. Herentrui

Wanneer u een echt winters cadeau wilt geven, dan is een herentrui een aanrader om te geven. Een lekkere warme trui is een onmisbaar kledingstuk in de koude seizoenen.
HemdVoorHem kleding voor iedere man