Complimentjes met jouw kleding

Krijg meer complimenten door deze kleine trucs

Soms kunnen we wel een complimentje gebruiken. Joow mode kleding kan je daar mee helpen. Wil je op een gemakkelijke manier jouw stijl verbeteren? We verklappen je een geheim: stijl is detailwerk, en heeft geen grote aanpassingen nodig. Het vereist wat aandacht, en misschien een bescheiden investering — maar het is geen hogere wiskunde. Gebruik de volgende tips om direct meer complimenten te ontvangen.


Voordat je begint

Voordat je begint, geven we je graag de volgende basisregels mee.

1 — probeer een nieuw detail per keer. Verwacht geen complimenten wanneer je al je nieuwe accessoires tegelijk uit de kast trekt. Het wordt opgemerkt wanneer je overdrijft.

2 — Het is belangrijker hoe je iets draagt, dan wat je draagt. Draag jouwbkleren met zelfvertrouwen, en de complimenten volgen vanzelf.

3 — Draag je nieuwe kleding eerst een tijdje thuis. Zo raakt je aan jouw nieuwe stijl gewend, en voel je je comfortabel in jouw nieuwe outfit.


Binnen no-time naar complimentjes

Goed, je bent voorbereid. We gaan aan het werk. Gebruik de volgende details om er zonder veel moeite direct beter uit te zien.

1 — Draag je normaal geen stropdas? Probeer eens jouw gewone outfit met stropdas te dragen. Kies een elegante, subtiele kleur, die past bij jouw pak. Een stropdas maakt iedere outfit instant stijlvoller.

2 — Vouw een zakdoek op, en gebruik het als pochet. De pochet is misschien wel het simpelste detail met de meeste impact. Een simpele witte streep op jouw borstzak geeft een enorme klasse, ook aan een standaard outfit. Een pochet kan ook prima bij informele gelegenheden: dan stopt je het pochet nonchalant in je borstzak.

3 — Draag een pantalon in plaats van een spijkerbroek. Deze simpele wisseltruc waardeert jouw outfit op naar een kostuum, waardoor je zonder woorden voor wordt gelaten bij de kassa.


Iets meer moeite, grote resultaten

Ben je bereid wat meer werk te verzetten om er beter uit te zien? Overweeg dan de volgende zaken.

1 — Zorg voor een betere pasvorm. Ga je nieuwe overhemden, colberts, of kostuums kopen? Let extra goed op de pasvorm. Kleding die goed past oogt veel beter dan slecht-passende kleren. Koop in de toekomst het liefst uitsluitend kleding met een perfecte pasvorm.

2 — Pas veel verschillende items. Je komt er niet zomaar achter wat je wel en niet goed staat. Trek een middagje uit om allerlei maten, pasvormen en kleuren te passen. Liever niet de stad in? Bestel dan een grote doos online, zo heb je de heren mode die bij je past altijd in huis.
HemdVoorHem kleding voor iedere man