Calvin Klein heren polo's

Calvin Klein poloshirts, heerlijk zacht

Poloshirts van Calvin Klein

Wanneer er Calvin Klein wordt gehoord, gaan de gedachtes gelijk naar onderbroeken en T-shirts. Toch heeft Calvin Klein nog veel meer te bieden dan alleen dit. Neem bijvoorbeeld de poloshirts van Calvin Klein. Deze zijn er in alle kleuren en verschillende pasvormen. Wel hebben ze allemaal één ding met elkaar in gemeen: ze zitten hartstikke lekker. Ze zijn heerlijk zacht, zoals we zelf bij HemdVoorHem.nl hebben getest.


Heerlijk zachte polo’s van Calvin Klein

Wat onze bevindingen waren, is dat deze polo’s van Calvin Klein hartstikke lekker zacht zijn. Jeuken niet en kreukelen niet. Ook maakt het geen verschil wie deze polo aan heeft, jong of oud en dik of dun, het zit allemaal lekker. En het ziet er ook nog eens goed uit, wat voor velen toch wel de knoop doorhakt.


Calvin Klein polo’s in verschillende kleuren

Alle polo’s van Calvin Klein zijn er in verschillende leuke kleuren. Gezellige zomerse kleuren voor de dagen waar de zon lekker schijnt. Leuk om naar een feestje of naar het strand te dragen. Natuurlijk zijn er ook de ‘standaard’ kleuren. Donkerblauw, zwart en wit. Deze kunnen op de warmste dagen mooi aan naar kantoor, zonder dat je er oververhit of te casual uitziet!
HemdVoorHem kleding voor iedere man