Bloemetjespatronen mogen nog in het voorjaar

Gezellig en kleurrijk

Wie het zelf niet zegt, hoort het vaak genoeg: bloemen zijn leuk en kleurrijk. Daarom is het ook de perfecte print om op een overhemd te dragen. Op die manier wordt jouw outfit een stuk zonniger. En als het zonnig is, hebben veel mensen een leuker humeur. Dus als je een leuk overhemd draagt, heb je alleen maar leuke mensen om je heen. Je ziet er dus niet alleen gezellig uit, maar je maakt het ook gezellig. En zo veel hoef je er helemaal niet voor te doen. Je moet alleen een kwartiertje gaan zitten en op HemdVoorHem.nl zoeken naar het perfecte bebloemde overhemd.
 

Druk hoeft niet

De reden dat veel mannen geen bebloemde overhemden dragen, is dat ze het vaak te druk vinden. Maar als je de juiste combinatie weet te maken, dan is dat helemaal niet waar. Het is inderdaad wat drukker dan het standaard witte overhemd, maar tè druk is het nou ook weer niet. Al helemaal niet nu het nog koud is. Dan kan je er prima een trui over heen doen. Dit staat hartstikke leuk en dan blijft er niet zo veel van je overhemd over. Dan vallen alleen de manchetten en de boord nog op, dit kan een hartstikke leuk effect geven. En het is geschikt voor elke situatie. Want zakelijk mag het, maar casual staat het ook leuk. Wel is het handig om dan te combineren met een andere broek en misschien een ander paar schoenen. Dan heeft het een net iets andere uitstraling.
 

Allemaal bij HemdVoorHem.nl

En natuurlijk verkopen we genoeg leuke bebloemde overhemden bij HemdVoorHem.nl. Van overhemden die helemaal bebloemd zijn, tot overhemden die alleen wat bloemetjes in de manchetten en boord hebben staan. U kunt natuurlijk ook allerlei verschillende druktes aanschaffen. Dan kan je per dag beslissen in hoeveel drukte je zin hebt. Of wat voor situaties die dag van plan bent in te komen. Ga je naar een feestje, dan is een drukker overhemd natuurlijk leuker. Maar ga je naar kantoor, dan is een rustiger overhemd ook leuk om te zien. Als je maar één ding onthoudt: een overhemd kan nooit te druk zijn.
HemdVoorHem kleding voor iedere man