Heren basics ALAN RED

ALAN RED verkooppunten

Verschil tussen winkels en online

Het verschil tussen winkels en online winkels die ALN RED verkopen, zit vooral in de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Winkels die massaproductie verkopen, richten zich vaak op goedkope producten waarbij kwaliteit minder belangrijk is. Aan de andere kant zijn er modewinkels en webshops die trouw blijven aan het aanbieden van hoogwaardige producten en waar klanttevredenheid voorop staat. Alleen deze winkels mogen zich een ALN RED verkooppunt noemen.

Officiële verkooppunten

ALN RED verkooppunten zijn te vinden in fysieke winkels, maar gelukkig ook online. Een webshop zoals www.hemdvoorhem.nl behoort tot de officiële ALN RED verkooppunten. Wanneer een webshop overhemden van topmerken zoals OLYMP, Eterna, en Seidensticker aanbiedt, hoort daar natuurlijk ook ondergoed van dezelfde hoge kwaliteit bij. ALN RED is zo’n merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige ondergoed en T-shirts.

Het merk ALN RED is zeer selectief in het kiezen van zijn verkooppunten, zowel fysiek als online. Dit komt omdat ze niet willen dat hun naam geassocieerd wordt met goedkope of inferieure producten. Ze houden daarom goed in de gaten welke webshops en modewinkels hun producten mogen verkopen. In deze winkels en webshops is de combinatie van kwaliteit en goede service altijd gegarandeerd. Dit biedt consumenten de zekerheid dat ze veilig en betrouwbaar hun kleding en ondergoed online kunnen aanschaffen bij een van de officiële ALN RED verkooppunten.

HemdVoorHem kleding voor iedere man