Heren overhemd

20% korting tijdens Pinksteren

Alles is leuker in de sale

Bijna alles in het leven kost geld, jammer genoeg. We moeten dan ook hard werken om van alles te kunnen doen en kopen. Gelukkig zijn er leuke aanbiedingen van tijd tot tijd. Dat betekent dat je meer spullen kan kopen voor minder werk. En dat willen we eigenlijk altijd wel. Daarom is het leuker om dit weekend onze hele webshop te plunderen voor alles dat je misschien nodig hebt. Want dit weekend is het Pinksteren. En als er iets is waar feestdagen goed voor zijn, dan is het korting bij HemdVoorHem.nl. Hoe veel korting vraag je je dan af? Met het Pinksterweekend is er 20% korting op het gehele assortiment.

 

20% scheelt veel op een grote bestelling

20% klinkt niet als heel erg veel. Maar als je aan €100 bij ons bestelt, waar dan 20% korting vanaf gaat, betaal je nog maar €80. Dit scheelt ongeveer €10 per overhemd. Als je dus tien overhemden bestelt, dan hoef je gewoon €100 niet te betalen. Wat eigenlijk betekent dat je maar acht overhemden betaalt. Dat klinkt een stuk leuker dan over het hele jaar verspreid tien overhemden kopen en daarvoor dan de hele prijs betalen. Dus dit klinkt misschien een beetje als veel geld in één keer, maar eigenlijk bespaar je meer erop dan wanneer je het over het hele jaar verdeelt.

 

Sale bij HemdVoorHem.nl

Gelukkig voor jou hebben we bij HemdVoorHem.nl wel vaker sale. Sterker nog, we hebben altijd wel een paar artikelen die in de aanbieding zijn. Deze kan je allemaal gemakkelijk bij elkaar vinden onder één knop op onze homepage. Hier staan standaard allerlei verschillende artikelen in. Van overhemden tot onderbroeken, dat is de plaats waar jij jouw leuke merkkleding koopt voor een leuker prijsje dan normaal. Want dat maakt shoppen gewoon een stukje leuker. En als jij shoppen leuker vindt, dan vinden andere mensen jouw garderobe ook een stuk leuker. Want deze is dan beter gevuld met leukere en gevarieerdere kleding. Wat betekent dat je veel meer leuke combinaties kan maken met jouw overhemden en broeken en je er dus elke dag heel anders uit kan zien.
HemdVoorHem kleding voor iedere man